Prodej RD novostavba 4+kk s garáží, Ev.č.: 05432095

RD Koryčany_08
  • RD Koryčany_02
  • RD Koryčany_07
  • RD Koryčany_09
  • RD Koryčany_10
  • RD Koryčany_01
  • RD Koryčany_03
  • RD Koryčany_04
  • RD Koryčany_05
  • RD Koryčany_06
dohodou možnost odečtu DPH + provize, včetně DPH, včetně poplatků, včetně právního servisu
Ev. číslo05432095
KategorieRodinné domy
LokalitaDyjákovice
OkresZnojmo
Velikost5 a více pokojů
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná135 m²
Plocha pozemku971 m²
Plocha zastavěná115 m²
Stav objektuVe výstavbě
BudovaMontovaná
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
En. náročnost b.B - Velmi úsporná
Ukazatel ENB121 kWh/m2 za rok
podle vyhláškyvyhláška 264/2020 Sb
ZařízenýČástečně
Terasaano (25 m²)
DopravaVlak, Silnice, Autobus
Elektřina230V

Karel Joch

Kontaktujte makléře

Karel Joch+420 538 728 645
bonusbrno@century21.cz

Popis

Hledáte moderní bydlení v klidném prostředí blízko vinic s vynikající dostupností do okolních měst? Hledáte nový dům pro sebe a vaši rodinu za rozumnou cenu? Pak pro vás máme ideální nabídku vašeho vysněného bydlení. Jedná se o novostavbu samostatně stojícího rodinného domu v obci Dyjákovice s výbornou dostupností do Znojmo i do Rakouského Laa. Jde o velmi účelně architektonicky zpracovaný projekt o dispozici 4+kk s garáží a velkou zahradou .

Dům je nepodsklepený, dvoupodlažní, se zastavěnou plochou 115 m2, umístěný na pozemku o výměře 971 m2. Podlahová výměra domu v obou podlažích činí cca 135 m2.

V 1 NP se sestává z velkého obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou o ploše 49,6 m2, dále navazující velkorysá terasa o výměře 15,4 m2 a garáž s výměrou 17,7 m2. Vedle vstupu se zádveřím, se nachází sklad/šatna a garáž. Ze vstupu se dalšími dveřmi projde do chodby, na kterou navazuje technická místnost/WC a schodiště do 2 NP.

Ve 2. NP se nachází schodiště, chodba, velká koupelna s vanou a WC, 3 samostatné pokoje, šatna a terasa. Svým charakterem splní nároky každé mladé rodiny s dětmi, ale i začínajícímu či naopak staršímu páru.

Dům je aktuálně v přípravě výstavby a čím dříve si najde nového majitele, tím více bude možné upravit jej dle vlastních představ v rámci poskytnutého standardu vybavení formou nastaveného rozpočtu pro sanitu, dveře, podlahy, obklady a dlažbu.

Dům je stavěn formou modulové stavby, což slibuje zákazníkovi dobu výstavby několik málo měsíců. Kompletní výstavbu domu zajišťuje na klíč společnost APEZA group s.r.o.
Pokud by jste měli zájem o výstavbu domu v jiné lokalitě tak nás neváhejte kontaktovat.

Stavba je ve standardu nízkoenergetického domu energetická třída B. Vytápění bude zajištěno moderní technologií Heatflow, zajišťující přesné a rovnoměrné zahřívání vzduchu bez víření prachu. Dům může mít vytápění Tepelným Čerpadlem, možnost instalace krbových kamen, fotovoltaiku s úložištěm, případně klimatizace. Dům je vybaven rekuperací vzduchu.

Dům bude napojen na veškeré IS mimo plynu. Pro více informací kontaktujte vašeho realitního poradce Karla Jocha