Aktuální nabídka nemovitostí

Vašemu zadání "nabídka nemovitostí" odpovídá 255 nabídek.

Typ nabídky

Kategorie nemovitosti

Byty

Domy

Pozemky

Komerční

Ostatní

Lokalita - okres

Další vlastnosti

Prodej bytu 4+kk 81m2 s balkonem a parkovacím stáním

Prodej bytu 4+kk 81m2 s balkonem a parkovacím stáním

Hledáte kvalitní bydlení v Brně s nízkými provozními náklady na žití? Dokážete docenit bydlení v poctivě postavené novostavbě? Sháníte ideální bydlení pro svoji rodinu s možností vlastního parkování za dostupné peníze? Věřím, že tu jste správně. Nabízím Vám k prodeji v druhém nadzemním podlaží..

7 850 000 Kč
Prodej bytu 3+kk s terasou a zahradou

Prodej bytu 3+kk s terasou a zahradou

Hledáte kvalitní bydlení v Brně s nízkými provozními náklady na žití a zároveň doceníte vlastní dostatečně velký pozemek pro aktivní trávení volného času v zeleni? Nabízím Vám k prodeji přízemní byt 3+kk v žádané lokalitě Brno-Tuřany o podlahové ploše 65m2 + 82m2 pozemku s terasou a zahradou..

7 990 000 Kč
Moderní  byt s krásným výhledem 3+1, Adamov, ul. Komenského, 4.NP/6, výtah, balkon, CP 65 m2

Moderní byt s krásným výhledem 3+1, Adamov, ul. Komenského, 4.NP/6, výtah, balkon, CP 65 m2

Nabízíme k prodeji moderní byt v OV 3+1 v Adamově, ul. Komenského, 4.NP/6, výtah, CP 65 m2, balkon, sklep. Jedná se o krásný slunný byt, po vkusné rekonstrukci s nádherným nerušeným výhledem do uklidňující zelené krajiny. Zařízení: kuchyňská linka na míru značky Hanák včetně vestavných..

4 050 000 Kč
Výstavba bytů  - Smetanovy sady, Prostějov

Výstavba bytů - Smetanovy sady, Prostějov

Každý z bytů je samostatnou mezonetovou bytovou jednotkou typu 3+kk s balkonem. Byty jsou umístěny ve dvorním traktu s krásným původním nádvořím v památkově chráněné zóně. Každá bytová jednotka disponuje samostatným vchodem z nádvoří a příslušným parkovacím stáním ve dvorním traktu. Ve standardu..

od 4 200 000 Kč
Prodej mezonetového bytu 3+kk v Prostějově, ulice Školní

Prodej mezonetového bytu 3+kk v Prostějově, ulice Školní

Nabízíme k prodeji mezonetový byt ve výstavbě v nově realizovaném projektu Smetanovy sady v Prostějově. Bytový dům se nachází na ulici Školní, mezonetový byt 3+kk je umístěn ve dvorním traktu, jehož součástí je krásné původní nádvoří v památkově chráněné zóně, se zachovaným dlážděním. Jedná se o..

4 200 000 Kč